Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Sprinterbus toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.
Ik ga akkoord

Cookies & privacy

Een overzicht

PRIVACY

Deze Privacy Policy is van toepassing op Sprinterbus bvba met maatschappelijke zetel te Berlaar, Hellegatstraat 10 B2 en met ondernemingsnummer 0629.680.646.

Sprinterbus bvba respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (inwerkingtreding op 25/05/2018). 

Door de website van Sprinterbus te bezoeken en/of te gebruiken, geeft u aan akkoord te zijn met het verzamelen, registreren, bewaren van uw persoonsgegevens.

Onder persoonsgegevens wordt verstaan alle informatie over een natuurlijk persoon waardoor deze direct of indirect kan geïdentificeerd worden. Dat zijn gegevens zoals naam, adres, telefoonnummers, e-mailadres. 

De gegevens worden verwerkt op een rechtmatige, behoorlijke en transparante wijze en voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden. Sprinterbus verzamelt, registreert en verwerkt persoonsgegevens van de bezoeker/gebruiker van de website met het oog op volgende doeleinden :

  • Marketing en reclame
  • Direct mailing

Sprinterbus bvba verzamelt, registreert of verwerkt geen informatie voor andere doeleinden, tenzij Sprinterbus bvba van tevoren uw toestemming hiervoor heeft verkregen.

De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel van de verwerking.

De gegevens worden niet overgemaakt aan derden, tenzij deze derde partijen contractueel verbonden zijn met Sprinterbus bvba of in opdracht van Sprinterbus bvba handelen.

U heeft steeds het recht op inzage en eventuele verbetering of wijziging van uw persoonsgegevens. De gebruiker heeft ook het recht om te verzoeken dat zijn persoonsgegevens worden verwijderd. Dit kan u doen door een e-mail te sturen naar info@sprinterbus.be of per brief aan Sprinterbus BVBA 2590 Berlaar, Hellegatstraat 10 B2.

COOKIES

Sprinterbus gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van haar website beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. U kunt de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze website niet of niet optimaal werken. Je kan onze cookies op twee manieren accepteren: de cookiemelding die je op je eerste bezoek ziet sluiten of simpelweg verdergaan op onze sites. Raadpleeg ons cookie-beleid hieronder voor meer informatie over het gebruik van cookies en de mogelijkheid om de cookies op elk moment te blokkeren.

Een cookie is een tekstbestandje dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u de website raadpleegt. De cookie bevat een unieke code die toelaat om uw browser te herkennen gedurende het bezoek aan de website (een zogenaamde ‘session’ cookie) of bij latere, herhaalde bezoeken (een zogenaamde ‘permanente’ cookie).

Cookies kunnen geplaatst worden door de server van de website die u bezoekt of door partners waarmee deze website samenwerkt. De server van een website kan alleen de cookies lezen die hij zelf geplaatst heeft, hij heeft geen toegang tot andere informatie die zich op je computer of mobiel apparaat bevindt. Cookies worden op uw computer of uw mobiel apparaat gestockeerd in de folder van uw browser. De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de server die de cookie geplaatst heeft, een vervaldatum en een unieke cijfercode.

Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller en helpen de bezoeker om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van een website of de publiciteit op een website relevanter te maken voor de bezoeker en aan te passen aan zijn persoonlijke smaak en behoeften. Sprinterbus maakt gebruik van volgende cookies:

Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn onmisbaar om onze website te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken.  Deze cookies laten u bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld om formulieren in te vullen en mee te discussiëren op onze fora. Ook wanneer u met uw persoonlijke account wenst in te loggen op een van de website van Sprinterbus zijn deze cookies noodzakelijk om op een veilige manier uw identiteit te controleren vooraleer we toegang geven tot uw persoonlijke informatie.  Indien u deze cookies weigert zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet optimaal werken.

Functionele cookies

De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze website vergemakkelijken en  aangenamer maken voor de bezoeker en er voor zorgen dat u een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt.  Het zijn bijvoorbeeld de cookies die ergens uw voorkeur onthouden, of bijhouden of u reeds gevraagd werd om deel te nemen aan een enquête zodat we u niet telkens opnieuw dezelfde enquête voorleggen.

Performantie cookies

We gebruiken performantie-cookies om informatie te verzamelen over het gebruik dat bezoekers maken van onze website met de bedoeling de inhoud van onze website te verbeteren, meer aan te passen aan de wensen van de bezoekers en om het gebruiksgemak van onze website te vergroten.  Zo is er bijvoorbeeld een cookie die ons het aantal unieke bezoekers helpt tellen en een cookie die bijhoudt welke pagina’s het populairst zijn.

Marketing cookies

Met Google Analytics meten we hoe je Sprinterbus gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen of om je aanbiedingen te laten zien waar je mogelijk geïnteresseerd in bent.

Wil je deze beheren of uitschakelen? Gebruik dan deze links: 

Beheer van uw cookies

Via uw browserinstellingen kunt u de installatie van cookies weigeren. Op de volgende website vindt u voor de meest gebruikte browsers de werkwijze om cookies te weigeren: http://www.aboutcookies.org/.  U kunt ook op elk moment de reeds geïnstalleerde cookies verwijderen van uw computer of mobiel apparaat. 

TOEPASSELIJK RECHT

De verwerking van de persoonsgegevens binnen Sprinterbus BVBA is onderworpen aan het Belgisch recht.